Vi bygger för goda relationer

Blue Wave Bygg & Fastighet AB erbjuder en bred kompetens och erfarna hantverkare som utför bl.a. ny-, om-, och tillbyggnader, reparationer, kök- och badrumsrenoveringar, tak-, dörr- och fönsterbyten samt konverteringar av råvindar till bostadsytor. En outnyttjad råvind kan vara den tillgång för en BRF som finansierar underhållsbehovet i en fastighet och som medför att årsavgiften i föreningen inte behöver justeras.


Om-och tillbyggnader:

Öka din boendeyta, bygg om badrummet eller sovrummet eller sätt upp nya tapeter. Vi ser till att hela processen från idé till slutförande följer uppsatt tidsplan. Om det behövs så hjälper vi dig även med både ritningar och bygglov.


Renoveringar:

Ge nytt liv till ditt hem igen. Våra duktiga hantverkare har erfarenhet av de mesta inom renovering var sig det handlar om källare, hall, kök, badrum, tvättstuga, garage eller kanske bryggan nere vid sjön.

Fönster och dörrar:

Att installera nya fönster och dörrar är ett enkelt sätt att uppgradera ditt hus och med modernt material sparar du också energikostnader. Vi installerar de flesta typer av dörrar och fönster som är tillverkade i trä, PVC, aluminium eller plåt.


Uterum och altaner:

En väl planerad uteplats kan användas till så mycket härligt. Utekök, spabad, poolområde eller bara en härlig yta att umgås på med familjen. Glasar du dessutom in den blir det ett extra utrymme till ditt hus.

Tak:

Vi har en lång erfarenhet av takläggningar i tegel, plåt och betong. Ett nytt tak förlänger inte bara livstiden på ditt hus, det kan bli ett helt nytt utseende på huset också. Uppdatering till HUS 2.0, som vi brukar säga.


Vindsrenovering:

En vind är ofta ett förbisett utrymme som mest används för att förvara urväxta barnkläder och adventsljusstakar i. Men med några förbättringar kan din vind förvandlas till ett nytt favoritrum i ditt hem eller det där extra viktiga rummet som behövs när familjen växer.