Personalbemanning


Bygg- och anläggningsarbeten är ofta projektbaserade och tillfälliga, vilket kan göra det svårt att förutse personalbehovet. 

Blue Wave Bygg & Fastighet AB gör det möjligt att justera personalstyrkan utan att själv behöva anställa eller avsluta en anställning.


Flexibel och smidig lösning på ert personalbehov


Personalbehovet inom bygg och anläggning kan skifta från dag till dag. Bemanning är en smidig lösning som gör det möjligt att anpassa personalstyrkan utefter det aktuella behovet.

Du hyr in personal för tiden du har behov och betalar bara för arbetade timmar.


När du anlitar Blue Wave Bygg & Fastighet AB för din byggbemanning så kan du vara säker på att få personal som kan sitt jobb. Vi kvalitetstestar och validerar alltid den personal som vi anställer internt i våra egna projekt. Detta gör vi för att kunna säkerställa att du får hantverkare som verkligen kan sitt jobb och gör sitt bästa varje dag. Det hjälper dig att spara både tid och pengar då du direkt får personal som vet hur man utför respektive arbetsuppgift fackmannamässigt, säkert och effektivt.Trygga lösningar


När du hyr byggpersonal av Blue Wave Bygg & Fastighet AB kan du känna dig trygg. Vi tar fullt arbetsgivaransvar för vår personal, vilket betyder att det är vi som betalar ut löner, sociala avgifter, sjuklön med mera. Du som kund behöver inte fundera över ansvarsförsäkringar eller att de anställda får de utbildningar som krävs för att arbeta inom respektive fält. Vi sköter den biten så att du kan koncentrera dig på att driva ditt projekt. Ditt företag betalar bara för den tid som personalen utför arbete på projektet i fråga.


Som kund hos oss får du tillgång till ett journummer som är tillgängligt dygnet runt om du skulle sakna personal akut. Skulle någon bli sjuk eller om du märker att det behövs mer personal för att bli klar med ett projekt i tid är det bara att slå en signal så försöker vi lösa det.


Så ska trygg bemanning inom bygg fungera!